Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste șapte tone de deșeuri din Olanda, oprite la intrarea în țară

Romania TV
politie-frontiera-migranti-imigranti

Polițiștii de frontieră sătmăreni, în cooperare cu lucrători din cadrul Autorității pentru Protecția Consumatorului nu au permis intrarea în țară a unui mijloc de transport încărcat cu peste șapte tone de produse second-hand provenite din Olanda.

În Punctul de Trecere a Frontierei Petea, județul Satu Mare, s-a prezentat, marți seara, pentru efectuarea formalităților pe sensul de intrarea în România un cetățean olandez, în vârstă de 40 de ani. Acesta conducea un autovehicul marca Mercedes Sprinter, înmatriculat în Olanda, cu care transporta articole second-hand provenite din Olanda, conform mediafax.

Marfa urma să ajungă la patru organizații din România.

„Existând suspiciuni cu privire la legalitatea acestui transport, a fost solicitat sprijin autorizat reprezentanților Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului Satu Mare, care au stabilit că bunurile transportate (îmbrăcăminte, mobilier, jucării) - în total 7.200 kilograme - nu pot intra pe teritoriul României, întrucât nu sunt îndeplinite condițiile legale (nu deține certificate de curățare, dezinfecție și dezinsecție)”, transmite, miercuri, Poliția de Frontieră.

Drept urmare, autoritățile de control au dispus nepermiterea intrării pe teritoriul României a bunurilor transportate, acestea fiind înapoiate pe teritoriul maghiar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.