Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste un kilogram de cannabis şi alte droguri, confiscate în urma unor percheziții în trei județe: Patru persoane au fost arestate

canabis

Peste un kilogram de cannabis şi alte droguri au fost indisponibilizate, iar patru persoane bănuite de trafic cu stupefiante au fost arestate pentru 30 de zile în urma unei descinderi efectuate de poliţiştii braşoveni în cursul zilei de miercuri, informează Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Potrivit sursei citate, în data de 13 aprilie, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Braşov, împreună cu procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Braşov, au efectuat 13 percheziţii domiciliare în judeţele Braşov, Bacău şi Timiş, la locuinţele unor persoane bănuite de trafic de droguri de risc şi de mare risc, efectuarea, fără drept, de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive şi conducerea unui vehicul sub influenţa unor substanţe psihoactive.

În urma percheziţiilor au fost descoperite şi ridicate, în vederea indisponibilizării, aproximativ 1,2 kilograme de cannabis, 190 de grame de cocaină, 181 de comprimate de ecstasy (MDMA) şi 4 grame de MDMA, 100 de grame de haşiş, 5 grame de ciuperci halucinogene şi 27 de grame de amfetamină, droguri destinate comercializării, potrivit Agerpres.

De asemenea, poliţiştii au descoperit şi ridicat, în vederea continuării cercetărilor, mai multe sume de bani, respectiv 63.220 de lei, 3.715 euro şi 350 de dolari.

La sediul DIICOT - Serviciul Teritorial Braşov, au fost conduse, în vederea audierii, 8 persoane, iar faţă de 4 dintre acestea a fost dispusă măsura reţinerii, fiind introduse în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov.

În cursul zilei de joi, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Braşov a admis propunerea de arestare a celor 4 inculpaţi pentru o perioadă de 30 de zile.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul ofiţerilor de poliţie din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Braşov, Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara şi Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate, al jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă "Burebista" Braşov şi al luptătorilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov - Serviciul pentru Acţiuni Speciale, precum şi de suportul de specialitate al Direcţiei de Operaţiuni Speciale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.