Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste un milion de ţigarete de contrabandă au fost confiscate de poliţiştii din Satu-Mare

economica.net
țigarete

Peste un milion de ţigarete de contrabandă au fost confiscare, miercuri, de poliţiştii din Satu Mare, în urma unei acţiuni de prindere în flagrant a trei bărbaţi din Maramureş, care transportau marfa în maşini.

"La data de 24 august, în jurul orei 5,00, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din Satu Mare, împreună cu Poliţia municipiului Satu Mare - Biroul de Ordine Publică, au desfăşurat o acţiune de prindere în flagrant delict a trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 33 şi 43 de ani, toţi domiciliaţi în judeţul Maramureş, bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de contrabandă în formă asimilată. Astfel, pe Drumul Naţional 19, poliţiştii i-au identificat pe cei trei bărbaţi, care conduceau autovehicule înmatriculate în România, Bulgaria, respectiv Republica Cehă. În urma efectuării de verificări asupra autovehiculelor, au fost descoperite 1.100.000 de ţigarete, care nu prezentau timbre fiscale emise de autorităţile din România", se arată într-un comunicat de presă transmis joi de Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Potrivit sursei citate, cele trei autovehicule şi ţigaretele au fost indisponibilizate, cuantumul prejudiciului cauzat bugetului de stat urmând a fi stabilit de către Autoritatea Vamală, conform Agerpres.

"Totodată, au fost efectuate patru percheziţii, în judeţele Maramureş şi Bihor, iar într-una dintre locaţii au fost descoperite peste 120.000 de ţigarete, ce au fost indisponibilizate", se mai arată în comunicatul menţionat.

Acţiunea a beneficiat şi de sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale - Inspectoratul de Poliţie Judeţean Satu Mare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.