Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste zece miide tone de material antiderapant au fost împrăștiate, între orele 5 și 12, în întreaga țară, informează CNAIR

Europa FM
CNAIR

Drumarii de la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) au acționat, sâmbătă, între ora 5:00 și ora 12:00, pentru a menține practicabilă, în condiții de siguranță, rețeaua rutieră națională cu 1.415 utilaje și au răspândit aproximativ 10.343 de tone material antiderapant, informează mediafax.

„Drumarii de la CNAIR acționează permanent. La această oră nu sunt drumuri închise sau restricționate din cauza condițiilor meteorologice”, au mai precizat, într-un comunicat de presă, reprezentanții Companiei citate.

Cea mai mare cantitate de material antiderapant, 3.135 de tone, a folosit DRDP București, cu 303 autoutilaje, iar DRDP Timișoara, care a acționat cu 221 de autoutilaje, a răspândit 1.675,5 tone și DRDP Cluj a acționat cu 233 de autoutilaje, pentru a răspândi 1.468,2 tone material antiderapant.

În schimb, 142 de autoutilaje ale DRDP Brașov au răspândit 800 de tone material antiderapant

Alte direcțiile regionale ale CNAIR au acționat, sâmbătă, astfel: DRDP Craiova cu 220 autoutilaje, care au răspândit 1.123 de tone material antiderapant; DRDP Iași - 206 autoutilaje, din care au făst răspândit 1.131,2 tone material antiderapant; DRDP Constanța - 90 autoutilaje, din care au fost răspândite 1.010 tone material antiderapant.

„Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate”, a mai anunțat CNAIR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.