DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play Windows Phone Store
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Peştele Tilapia, interzis în bucătărie: Vezi motivele

www.agenda.ro
peste congelat

A devenit unul dintre cei mai bine vânduți pești din Europa pentru că este ieftin, nu are oase și piele și este ușor de gătit, dar este periculos pentru sănătate deoarece este crescut în ferme. Este vorba despre Tilapia, anunţă exquis.ro.

Iată cateva motive pentru care nu ar trebui să mai consumi niciodată acest pește:

Este hrănit cu fecale de pui și antibiotice

Fecalele de pui sunt unul dintre principalele ingrediente din aceste ferme. Şi nu numai ele. Deşeurile din fermele de porci şi raţe sunt trimise tot spre fermele de peşte, scrie newamericannews.com

Peștii Tilapia conțin o mare concentraţie de antibiotice şi pesticide. De ce? Condiţiile nu tocmai potrivite şi supra-aglomeraţia duc la apariţia diverselor boli. Pentru a-i ţine în viaţă, crescătorii le dau peştilor antibiotice.

Provoacă infecții în corp

Potenţialul inflamator al acestui peşte este mai mare decât cel al unui hamburger sau al cărnii de porc. Aceste inflamaţii produc diverse boli de inimă, artrită, astm şi alte probleme de sănătate.

Duce la apariția cancerului

Tilapia conține un nivel este de 11 ori mai ridicat de dioxină în comparaţie cu un pește din sălbăticie. Dioxina este o substanță chimică foarte toxică ce provoacă cancer. Problema cu aceasta este că, odată ce îţi intră în corp, durează foarte mult timp până ce poate fi îndepărtată, între 7 şi 11 ani potrivit specialiștilor.

Așadar, data viitoare când vrei să cumperi pește, ai grijă ce alegi!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.