Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peter Aerts, legendarul luptător olandez de K1, vine în luna noiembrie în România

www.agerpres.ro
kickboxing

Peter Aerts, legendarul luptător olandez de K1, vine în luna noiembrie în România, la Timișoara, urmând să asiste la gala Golden Fighter care pune în ring cinci lupte între reprezentanți din cele două țări, anunță MEDIAFAX.

Citește și: De ce a încercat Dan Barna să ascundă salariul soției? Suma este impresionantă

Sala Sporturilor Constantin Jude din Timișoara va fi pe 29 noiembrie gazda unui nou eveniment Golden Fighter Championship, gala în cadrul căreia se vor duela adversari din România, pe de-o parte, cu luptători din Olanda, țară renumită la nivel mondial pentru sportivii de prestigiu pe care i-a trimis în ringul de kickboxing.

După succesul precedentelor gale de acest tip, România vs. China sau România vs. Surinam, promotorul Alin Fălcușan propune la cea de-a șasea ediție a Golden Fighter Championship o confuntare între sportivii românii și cei din Olanda.

Citește și: Cristian Tudor Popescu iese la rampă! Sunt niște monștri, incapabili de remușcare

Astfel, cinci sportivi români și cinci oponenți olandezi urmează să urce pe 29 noiembrie în ringul amenajat în Sala Sporturilor Constantin Jude din Timișoara, însă aceste confruntări nu vor fi singurele din cadrul galei Golden Fighter.

Sub atenta privire a legendarului sportiv olandez Peter Aerts, care devine ambasadorul gobal al Golden Fighter Championship, gala propune încă trei super fighturi la categoria grea, un meci de titlu European, dar și un meci pentru titlul Mondial WKU,distincție pentru care se va lupta românul Adrian Mitu, unul dintre cei mai buni și în formă luptători din țara noastră la acest moment.

Circuitul Golden Fighter îmbracă haine noi de la ediția din luna noiembrie, acesta începând o colaborare cu ProX și ProTV, după ce în trecut evenimentele puse în ring de Alin Fălcușan fost transmise de DigiSport. ”Este o schimbare de bun augur pentru brandul nostru. Le mulțumim celor de la DigiSport pentru susținerea din trecut. Acum, însă, am făcut un pas înainte în ceea ce privește partenerul nostru media. S-a muncit mult la acest proiect, se va lucra și mai mult de acum încolo, și vreau să asigur fanii sporturilor de contact din România și nu numai că nu lăsam ștacheta jos și că o să continuăm să fim profesioniști 100 %, așa cum i-am obișnuit. De altfel, fără muncă și profesionalism nu ajungeam în acest punct”, a declarat promotorul timișorean Alin Fălcușan.

Citește și: Digi 24 pe făraș! Amenda uriașă primită din partea CNA

Detalii cu privire la prețul biletelor și locul de unde pot fi acestea cumpărate urmează să fie comunicate cât de curând, la fel ca și fight-cardul complet al evenimentului. Golden Fighter este un circuit de competiţii sportive de prestigiu ce se adresează luptătorilor cei mai bine pregătiţi din România care au ocazia să lupte într-un mediu competiţional profesionist, acolo unde sunt puşi faţă în faţă cu adversari de valoare, atât din țară cât şi din alte circuite internaţionale, singura promoție de K1 din România afiliată la prestigioasa organizație mondială WKU.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.