Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peter Beardsley, fostul antrenor al lui Newcastle U23, a fost suspendat 32 de săptămâni pentru rasism

crimemoldova.com
rasism

Peter Beardsley (58 de ani), fostul antrenor de la echipa U23 a lui Newcastle, a fost suspendat, joi, din orice activitate fotbalistică pentru 32 de săptămâni, după ce ar fi avut un comportament rasist față de jucătorii săi, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Mare atenție! Șoferii pot rămâne mult mai ușor fără permis – Noile modificări din Codul Rutier

Antrenorul a demisionat de la echipa U23 a lui Newcastle în luna martie a acestui an, după o anchetă internă care a durat 14 luni. Beardsley a nega toate acuzațiile care i-au fost aduse. Suspendarea sa va expira la data de 29 aprilie 2020.

Potrivit The Independent, care citează Federația Engleză de Fotbal, pedeapsa primită de Beardsley vine ca urmare a unor insulte aduse cel puțin unui fotbalist de culoare în timpul unei excursii pe care echipa U23 a desfășurat-o la un parc de distracții în aer liber, în octombrie 2017.

De asemenea, Federația Engleză a anunțat că Beardsley va susțină un curs de educare în vederea unei conduit potrivite pentru situațiile vitoare.

Citește și: Lovitură dură pentru Lucian Mîndruță! Acuzat de răspândirea de știri false .

Peter Beardsley a ocupat funcția de manager al echipei U23 a lui Newcastle în perioada 2010-2019. Englezul a demisionat în luna martie a acestui an, după acuzațiile venite din partea Federației Engleze.

Ca jucător, Beardsley a câștigat patru trofee, toate alături de Liverpool – Cupa Angliei și trei Supercupe ale Angliei. Acesta a mai evoluat pentru echipe precum Carlisle United, Vancouver, Manchester United, Everton, Newcastle, Bolton, Manchester City sau Melboure Knights, de la ultima retrăgându-se în 1999.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.