Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peter Szijjarto dă asigurări că relaţiile dintre Ungaria şi SUA sunt la cel mai bun nivel din toate timpurile

Peter Szijjarto facebook
 Peter Szijjarto

Relaţiile dintre Ungaria şi Statele Unite sunt la cel mai bun nivel din toate timpurile, a dat asigurări ministrul ungar de externe Peter Szijjarto vineri, pe Facebook, transmite MTI.

Szijjarto a reacţionat la declaraţiile candidatului democrat la Casa Albă, Joe Biden, care a descris recent Polonia şi Ungaria ca 'regimuri totalitare', comparându-le cu Belarus, potrivit agenţiei ungare, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Raed Arafat: Este posibil ca aceste spitale să nu mai fie suficiente. Este clar că avem persoane pozitive care poate că nici ele nu știu .

Joi, într-un eveniment de campanie transmis de televiziunea ABC, fostul vicepreşedinte american a spus că NATO riscă 'să înceapă să se fisureze' din cauza a 'ceea ce s-a întâmplat începând din Belarus până în Polonia şi Ungaria, şi a ascensiunii regimurilor totalitare în lume'.

Potrivit lui Szijjarto, preşedintele american Donald Trump şi prim-ministrul ungar Viktor Orban împărtăşesc opinii similare cu privire la imigraţia ilegală, protecţia frontierelor, securitate şi necesitatea de a sprijini familiile şi a proteja comunităţile creştine.

Peter Szijjarto a mai spus că aceste politici sunt motivul pentru care Joe Biden 'a implicat Ungaria în campania pentru alegerile prezidenţiale' din SUA, ministrul de la Budapesta insistând că declaraţiile respective 'nu au nimic în comun cu realitatea'.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.