Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Petiţie pentru eliberarea femeii care a furat o jucărie de ziua copilului ei

cristian rizea

Deputatul Cristian Rizea, preşedintele PSD Sector 5, a initiat pe pagina sa de facebook o petitie cu titlul "Gratierea mamei lui Orlando Dogaru".

"Acest caz m-a revoltat. O mama a fost condamnata la un an de inchisoare cu executare pentru ca a furat o jucarie de ziua copilului ei. Respectiva executa pedeapsa in Penitenciarul Arad. Baiatul ei in varsta de 9 ani, Orlando Dogaru, a stat in coma mai bine de doua saptamani la Spitalul de Copii din Timisoara si in 20 iulie a murit. Vineri a fost inmormantat la Resita. Initial, conducerea Penitenciarului Arad nu a vrut sa ii permita femeii sa mearga sa-si imbratiseze baiatul pentru ultima data. La presiunile opiniei publice, in ceasul al 12-lea, i s-a permis mamei sa isi ia ramas bun de la fiul ei.

Acest caz a cutremurat opinia publica din tara si diaspora. Oamenii acestia trebuie sa aiba parte de o justitie corecta si mai ales ca vocea lor să fie auzita.

CER PRIN PREZENTA PETITIE PRESEDINTELUI ROMANIEI, DOMNUL KLAUS JOHANNIS, GRATIEREA MAMEI LUI ORLANDO DOGARU!

Sunt gata sa execut pedeapsa in locul Doamnei Dogaru si ii transmit femeii mandatul meu de deputat, pentru ca de la tribuna Parlamentului sa povesteasca tarii ce s-a intamplat: despre justitie, despre viata, despre problemele reale ale romanilor.

VA INVIT SA FITI ALATURI DE MINE IN ACEST DEMERS PRIN SEMNATURA DUMNEAVOASTRA SI PRIN DISTRIBUIREA PETITIEI CATRE RUDE, PRIETENI, COLEGI DE SERVICIU SI IN GENERAL CATRE TOTI CEI PE CARE II CUNOASTETI SI CARE ISI DORESC SA SE FACA DREPTATE!", spune deputatul Cristian Rizea, presedinte PSD Sector 5.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.