Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Petra Kvitova s-a calificat în turul trei al turneului de la Wimbledon

Petra Kvitova

Petra Kvitova, de două ori campioană, s-a calificat vineri în turul al treilea la Wimbledon, a noua favorită eliminând-o pe bielorusa Aliaksandra Sasnovich, cu 6-2 6-2, pe un Teren 2 însorit, după ce în primele 5 zile a plouat de fiecare dată.

Cehoaica în vârstă de 33 de ani, care a triumfat în 2011 și 2014, a trecut o singură dată de turul al treilea, după a doua sa victorie pe iarba londoneză. De data aceasta nu a fost nevoie să se întrebuințeze excesiv, într-o partidă plină de erori, majoritatea din partea lui Sasnovich, care nu a trecut niciodată de turul al patrulea la un Grand Slam, în 10 ani de încercări, conform Mediafax.

Kvitova s-a încălzit pentru Wimbledon cu un titlu pe iarbă la Berlin și, deși au făcut schimb de break-uri la începutul meciului, cehoaica a părut mereu să fie în avantaj și a făcut break-ul pentru 4-2, iar Sasnovich și-a cedat din nou serviciul, încheind cu o dublă greșeală, pentru a pierde primul set.

Bielorusa a dat semne de revenire în setul al doilea, dar nu a durat mult, deoarece numărul de erori a rămas ridicat în fața loviturilor adânci și precise ale Kvitovei, favorita impusnându-se în 74 de minute.

"Întotdeauna este dificil să joci împotriva ei, întotdeauna este o bătălie, și sunt fericită că am găsit cumva o cale și am trecut", a declarat Kvitova după meci.

"Mi-a plăcut foarte mult. Nu știi niciodată cât timp poți juca, dar îmi doresc să nu se termine niciodată - tot sprijinul este întotdeauna uimitor."

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.