Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Petra Kvitova și-a anunțat retragerea de la turneul Eastbourne International 2023

Petra Kvitova

Petra Kvitova, campioana în exercițiu, nu va juca săptămâna aceasta la Eastbourne International 2023, după ce s-a impus săptămâna trecută la Berlin.

Kvitova a reușit o performanță impresionantă la ediția de anul trecut a Eastbourne International, dar nu-și va apăra trofeul anul acesta. Veterana a avut câteva momente destul de importante în acest an, cu triumful surprinzător de la Miami, învingând-o pe Elena Rybakina în finala turneului WTA 1000, conform Mediafax.

Ea a avut apoi câteva săptămâni dificile în circuit, confruntându-se cu accidentări și, în general, nu a jucat prea bine pe zgură. La revenirea pe iarbă a jucat mult mai bine, iar săptămâna trecută a avut o evoluție foarte bună la Berlin Open. Înfruntând-o pe Vekic în finală, Kvitova a fost mai bună decât croata și a reușit să ridice încă un trofeu în acest an.

Cu doar o săptămână până la Wimbledon, Kvitova și-a anunțat retragerea de la acest eveniment, într-un comunicat postat pe rețelele de socializare.

„Sunt foarte tristă că trebuie să mă retrag de la turneul de la Eastbourne și că nu am șansa de a-mi apăra titlul. Este una dintre opririle mele preferate din circuit și le doresc tuturor o săptămână minunată.”

Pe lângă rezultatele bune din acest an, Kvitova s-a confruntat și cu mai multe probleme fizice, din cauza cărora nu are așteptări mari de la evoluția sa la Wimbledon.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.