Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Final de sezon pentru schioarea slovacă Petra Vlhoba, după accidentarea suferită la Jasna

insidethegames.biz
Mikaela Shiffrin schi alpin slalom

Schioarea slovacă Petra Vlhova va fi nevoită să-şi încheie sezonul competiţional după căzătura suferită sâmbătă în proba de slalom uriaş de la Jasna, a anunţat antrenorul său, citat de AFP.

Schioarea de 28 de ani, care a câştigat clasamentul general al Cupei Mondiale în sezonul 2020-2021, a suferit o căzătură severă la trecerea prin poarta nr.9, scrie agerpres.ro.

"Petra a suferit o ruptură a ligamentului încrucişat anterior de la genunchiul drept. Acest lucru semnifică faptul că sezonul s-a încheiat pentru noi. Începând din acest moment, noi ne vom concentra pe viitor", a spus antrenorul.

Petra Vhlova a fost evacuată de pe pista de concurs, sâmbătă, după o căzătură în prima manşă a slalomului uriaş de la Jasna (Slovacia), contând pentru Cupa Mondială de schi alpin.

În faţa propriului său public, campioana olimpică la slalom de la Beijing (2022) a fost evacuată conştientă, pe o targă, cursa fiind întreruptă. Victioria a revenit suedezei Sara Hector.

În clasamentul general al Cupei Mondiale, Vhlova ocupă locul secund, la 277 pct în urma marii sale rivale, americanca Mikaela Shiffrin, clasată pe locul secund la Jasna.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.