Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Petre Daea a picat în dizgrația lui Liviu Dragnea: 'Au fost perioade în care îmi era chiar drag'. Ministrul, somat să facă în tot sudul României rapid un plan

Inquam Photos / George Calin
Petre Daea

Președintele PSD, Liviu Dragnea, i-a cerut, duminică, ministrului Agriculturii, Petre Daea, să viziteze mai des județele din sudul țării, pentru că programul de guvernare ”nu e facultativ”. ” Un ministru care într-o perioadă chiar îmi era drag”, a spus Dragnea, referindu-se la Daea.

„L-aș ruga pe un ministru la care țin foarte mult, au fost perioade în care îmi era chiar drag, l-aș ruga să vină mai des în Călărași, așa cum trebuie să vină mai des și în Teleorman, în Giurgiu, în Olt, în Dolj, pentru că sunt județe dunărene, cu un pământ foarte bogat și cu un potențial foarte bogat, dar cetățenii din aceste județe nu beneficiază de toată bogăția acestui pământ așa cum ar trebui”, a declarat la Călărași Liviu Dragnea, conform Mediafax.

Tragedie aviatică în Etiopia - Pasageri din peste 30 de țări, la bordul avionului. Reacția MAE

Eșl i-a cerut lui Petre Daea să prezinte premierului și liderilor coaliției un plan pentru sudul României.

”Îl rog respectuos să vină mai des în Călărași și să facă în tot sudul României foarte rapid un plan pe care să-l prezinte premierului și în coaliție să punem în practică tot ceea ce am stabilit în programul de guvernare, pentru că acolo nu sunt chestiuni facultative.”, a mai spus Dragnea.

Ulterior, în timpul unei conferințe de presă, Liviu Dragnea a negat că declarația sa a fost un atac la adresa ministrului Agriculturii.

”Așa cum m-am îngrășat și eu, așa s-a îngrășat și dumnealui și mai mulți miniștrii s-au mai îngrășat. De ce? Mult mai puțină mișcare. Și atunci chiar dacă ne mai doare mijlocul, ne mai doare un picior, mai slăbim puțin, să mergem mai mult în teritoriu și eu cred că și doamna prim-ministru o să vă spună lucrul ăsta pentru că oamenii vor să discute cu ministrul. Un ministru când vine în Călărași, de exemplu află mai multe decât află din birou și știu că domnul Daea are acest talent, dar nu numai domnul Daea, doamna Pintea poate să vină în Călărași să vadă care este stadiul pentru investiția de la Spitalul Județean. domnul Cuc poate să vină să vadă care sunt condițiile pentru podul de la Drajna, adică să vadă cu ochiul propriu și personal și nu numai, deci toți miniștrii e bine să meargă în teritoriu, așa cum a început să meargă foarte bine și Răzvan Cuc și Daniel Suciu, să vorbească despre ceea ce fac, despre ceea ce s-a făcut și să discute cu oamenii, nu numai cu membrii de partid, și cu autoritățile locale despre domeniul de activitate respectiv și așa vor afla mai multe”, a mai spus liderul PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.