Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Petre Daea are un mesaj ferm pentru șefii săi, Viorica Dăncilă și Liviu Dragnea: 'Am totul la zi, la virgulă, sunt în dispozitiv tot timpul'

Inquam Photos / George Calin
Petre Daea

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat marți, în Parlament, întrebat de viitoarea remaniere anunțată de PSD, că el și-a atins „la zi, la virgulă” măsurile din programul de guvernare.

„E o întrebare la care eu nu am răspuns, pentru că nu eu stabilesc dacă rămân în minister sau nu rămân în minister. Sunt structurile partidului și este prim-ministrul care decide în cazul meu și a altora ce facem. Într-un cuvânt, sunt în dispozitiv de lucru tot timpul”, a declarat marți, Petre Daea, întrebat la Parlament despre remanierea anunțată de liderul PSD, Liviu Dragnea.

Citește și: Florin Călinescu, atac fără precedent la adresa lui Liviu Dragnea: Înţelegeţi ce zace în dovleacul ăla cu mustaţă?“

Daea a adăugat că este la zi cu îndeplinirea programului de guvernare în domeniul său de activitate, scrie mediafax.ro.

„Eu îmi evaluez activitatea în funcție de indicatorii pe care i-am avut în programul de guvernare pe care i-am realizat la zi, la virgulă”, a menționat ministrul Agriculturii.

Citește și: Anunț făcut de Lucian Șova! O să se circule în curând pe această autostradă

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a anunțat, pe 21 septembrie, că după referendumul pentru familie din 6-7 octombrie va fi o ședință Comitetului Executiv Național PSD în care se va discuta remanierea, precizând că un ministru care nu are calitate de bun comunicator nu trebuie să rămână în Guvern.

Liderul PSD a precizat că nu mai poate comunica în numele miniștrilor care nu știu să o facă.

Citește și: Surprize mari pentru Laurențiu Cazan, coordonatorul intervenției din 10 august-Ce îi pregătește Primăria Capitalei .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.