Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Petre Daea, luat peste picior de Radu Banciu: 'Nici Coreea de Nord, pe vremea lui Ir-Sen, nu stătea așa de bine'

Radu Banciu

Radu Banciu a comentat, în ediția de miercuri seară a emisiunii „Lumea lui Banciu”, declarația lui Petre Daea, ministrul Agriculturii, care susține că România are, în prezent, peste 200.000 de tractoare, spre deosebire de anul 1990, când avea doar 128.000.

„Petre Daea, pe care l-am tot pomenit, practic fără să vrem, în ultimele zile, dar au fost atâtea accidente de muncă și de minte cu el, încât până la urmă n-am mai avut încotro, a făcut un calcul recent. Apropo de situația excepțională în domeniul exploatării tractoarelor. Nici Coreea de Nord pe vremea lui Ir-Sen n-avea atâtea tractoare câte are România. Dacă v-am pierdut pe drum, ei, bine, trebuie să știți că în 1990, dar nu toamna, iarna, România avea 128.000 de tractoarea. Asta ne lăsase moștenire Nea Nicu`. În ziua de astăzi avem 200.000. Adică producția de tractoare a crescut și la hectar, și cincinal, cu practic 70.000 de tractoare. Acesta este calculul.

Zi decisivă pentru Guvernul Dăncilă - Mihai Fifor, profeție cu noaptea-n cap: 'Iată de ce moțiunea nu va trece!'


De aici, încep până la urmă marile analize aritmetice ale lui Petre Daea, care n-a depășit niciodată clasa a 4-a, evident ca studii. El acolo se oprește. Sunt de nivelul clasei a 4-a calculele pe care el le-a făcut. O să vedeți imediat. Singura problemă este că el le-a făcut în direct, în public.

A zis așa, „am făcut un calcul. Am vrut să văd ce salt s-a înregistrat în România, pentru că este bine să-l cunoaștem. Am constatat că din 1989, față de 128.000 de tractoare, România la această dată are peste 200.000. Fraților, dacă le punem unul după altul și calculăm lungimea, granița țării este înconjurată de patru rânduri de tractoare, care înseamnă forță pentru agricultura țării românești și capitalizare pentru fermierii români. Bravo, fermieri români, că ați folosit în scop investițional subvențiile pe care le-ați primit”, le-a transmis Daea fermierilor națiunii”, a afirmat Radu Banciu, în direct pe B1TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.