Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Petre Daea, reacție spectaculoasă la scrisoarea disidenților din PSD: 'Am alte probleme de rezolvat. Pe ele mă concetrez'

Inquam Photos / George Calin
Petre Daea

Ministrul Agriculturii, Petre Daea (PSD), a declarat miercuri, pentru MEDIAFAX, întrebat despre scrisoarea din partid semnată de Paul Stănescu, Gabriela Firea și Adrian Țuțuianu, că nu vrea să discute despre acest subiect pentru că se concentrează pe rezolvarea problemelor din agricultură.

„Nu discut, am alte probleme de rezolvat. În țara asta am alte probleme de rezolvat în portofoliul meu de ministru, pe ele mă concentrez, ca să rezolv problemele din agricultura țării românești”, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, ministrul Agriculturii, Petre Daea, în legătură cu scrisoarea din PSD în care se solicită demisia președintelui formațiunii, Liviu Dragnea.

Scrisoarea contestatarilor din PSD, de care se vorbește de o săptămână, conține 19 puncte, primul dintre ele fiind legat de demisia lui Liviu Dragnea din funcțiile de președinte PSD și al camerei Deputaților. Scrisoarea e semnată de trei membri: Gabriela Firea, Paul Stănescu și Adrian Țuțuianu.

Marian Neacșu vorbește despre scenariul demisiei lui Liviu Dragnea. Cine va prelua PSD

"Să facem o analiză a situației actuale a PSD și am propus un număr de 18 măsuri pe care trebuie să le luăm în perioada următoare. Cred că dincolo de persoane este foarte important să avem în vedere interesele României. Am mediat mult. Textul prezentat e convenit cu toți semnatarii acestei scrisori. Textul așa cum îl vedeți este unul acceptat de toți. Veți vedea la CEX numărul semnatarilor. Nu vreau să vin eu cu un număr", a declarat Adrian Țuțuianu, al cărui nume apare la finalul scrisorii ca făcând parte din comitetului de inițiativă.

Preşedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, spune despre scrisoarea din PSD că ”lucrurile trebuiau scoase la suprafaţă” pentru a primi răspunsuri. ”Până la CEX lucrurile se vor mai înfierbânta, dar este suficient răgaz pentru o discuţie serioasă”, afirmă Buzatu.

Secretarul general al PSD, Marian Neacșu, a transmis, miercuri, într-un comunicat de presă, că în scrisoarea asumată de Gabriela Firea, Paul Stănescu și Adrian Țuțuianu sunt enunțate „o serie de principii sănătoase” și a propus analizarea documentului în conducerile organizațiilor județene de partid.

Vicepreședintele PSD, Gabriel Zetea, a declarat că nu i se pare colegial faptul că scrisoarea contestarilor din partid nu a fost discutată în interiorul formațiunii și că va fi luată o decizie comună joi a organizațiilor PSD din Ardeal pentru a avea o poziție în CExN de vineri.

Vicepreședintele Camerei Deputaților, Florin Iordache, a declarat, miercuri, referitor la scrisoarea în care se cere demisia lui Liviu Dragnea din fruntea PSD, că doar „rău-voitorii” nu văd lucrurile bune pe care le-a văzut partidul și a adăugat că trebuie „să punem cruce” discuțiilor în ședința CEx.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.