Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Petre Daea, show total la Guvern: mi-am dat seama că nu mai sunt ministru în momentul în care nu mi-aţi pus apă în pahar

petre daea

Petre Daea l-a îmbrăţişat şi pupat pe obraz pe succesorul său, Florin Ionuţ Barbu, la evenimentul de semnare a celor trei exemplare ale protocolului de predare-primire a mandatului de ministru al Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, informează News.ro.

„Te pupă tata! Succes!”, i-a spus Petre Daea noului ministru al agriculturii. Fostul ministru i-a pus mâna pe obraz noului ministru.

Daea a glumit pe tema faptului că şi-a terminat mandatul, spunând: „mi-am dat seama că nu mai sunt ministru în momentul în care nu mi-aţi pus apă în pahar”. Replica sa a provocat hohote de râs din partea unora dintre cei prezenţi.

În discursul său de la final de mandat, Petre Daea a mai spus că, după ce a obişnuit să intre pe la intrarea din spate a clădirii ministerului, va ieşi pe uşa principală.

„Îi salut pe toţi cei care m-au criticat şi care mi-au spus ceea ce au considerat, la un moment dat, că e nevoie să spună. Mă bucur că i-am cunoscut pe toţi şi îi asigur că rămân acelaşi. Într-un cuvânt, nu mă schimb. Şi de ce a face-o? Am intrat prin spate tot timpul în instituţia aceasta, considerând că este intrarea în sala de maşini. Acum voi ieşi prin faţă, considerând că merit, în raportul conştiinţei mele, să mă văd în oglinda geamului la ieşire”, a mai spus Petre Daea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.