Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Petre Daea și-a schimbat total părearea despre Adrian Oros, succesorul său în fruntea Ministerului Agriculturii: 'Mă întâlnesc cu acest regret'

Inquam Photos / George Calin
Petre Daea

Fostul ministru al Agriculturii, Petre Daea, îl critucă pe succesorul său, Adrian Oros. Daea spune că a avut toată deschiderea și disponibilitatea pentru Oros, însă noul oficial nu a considerat experiența sa ca fiind una utilă pentru a conduce mai bine Ministerul Agriculturii

”Dacă aș fi în fruntea Ministerului, aș face ce trebuie. Nu vreau să intru în polemică cu ministrul, dar aș vrea să-i spun doar atât. Ar fi bine să-și reamintească că în momentul în care s-a așezat pe scaunul de ministru, talonat de colegii dumnealui, l-am felicitat că a venit cu o echipă pe care o cunoșteam, spunându-i că mă bucur că îi are lângă el și că, prin continuitatea activității lor, îi vor da puterea de a decide și vor reduce riscul improvizațiilor. Ne-am salutat frumos, spunându-i că eu în fiecare dimineață intram pe ușa din spate, și să îmi dea posibilitatea să ies cu mașina prin față. I-am spus că îi urez succes și că telefonul meu zi și noapte este la capul patului, și răspund oricui mă sună”, a spus Petre Daea pentru AGRO TV.

Fostul șef de la Agricultură susține că l-a sunat, la un moment dat, pe Adrian Oros, pentru a-l sfătui, însă acesta nu i-a răspuns la telefon.

„Din nefericire, nu m-a sunat niciodată. Am simțit eu nevoia să-l sun pentru a-l pilota, în momentul în care am considerat că intervenția mea se cuvine. N-a răspuns. Am făcut și apeluri publice, în zadar. Iată de ce astăzi mă întâlnesc cu acest regret, că nu continuăm să discutăm, că nu continuăm să facem ceea ce este bine”, a mai precizat Petre Daea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.