Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Petre Daea dă de pământ cu prețurile nesimțite din agricultură: 'Este extrem de exagerat!'

Facebook
Petre Daea

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat duminică la Prima News, despre Programul Tomata, că 65 de lei kilogramul este nu exagerat, ci extrem de exagerat şi de nepermis în ţară. El a arătat că a văzut preţuri de 20, 35 de lei la fermieri, iar unii îşi iau pentru că sunt trufandale, nu va fi preţul acesta când va începe producţia.

Ministrul Agriculturii, Petre Daea a declarat despre Programul Tomata, că ”avem 22.251 cereri înscrise în program.„Ştiţi câţi tineri avem acolo? 7.854, faţă de 2019 când am prezentat la Romexpo cei 1.224 de tineri care s-au înscris”. a arătat Daea, relatează News.ro.

Prețul din piață, unul exagerat

Despre preţul de la tarabă, care ajunge şi la 65 de lei, Daea a spus: ”Luaţi-vă după mine, ce zic eu, vă duc în loc sigur. În primul rând, în fiecare dimineaţă, Petre Daea are comunicare cu ţara, la 7.30. În fiecare zi ştiu de unde au plecat tomatele în România şi de la cine, ştiu că acele tomate au fost verificate de Autoritatea fitosanitară, pentru că e obligatoriu. Sunt la ora actuală 20 de lei la fermier, 35 de lei şi 45 de lei. Sunt vârfurile de producţie”.

El a continuat: ”Unii îşi iau pentru că sunt trufandale, nu va fi preţul acesta când va începe producţia”. ”65 de lei kilogramul este nu exagerat, extrem de exagerat şi de nepermis în ţară. Daţi-mi mie locul, să văd şi eu”, a arătat el. ”Să îmi daţi un alt ambalaj, că ăsta nu e românesc”, a mai spus ministrul. Ministrul a mai spus că au reuşit să facă prin acest program un program de investiţii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.