Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Petre Roman dă lovitura în instanţă: Eliminarea din Parlament, ABUZIVĂ

Petre Roman

Casa de avocatură Chiuariu & Asociații a obținut pentru Petre Roman anularea Raportului emis de Agenția Națională de Integritate, care a condus la încetarea mandatului său de deputat.

Curtea de Apel București - Secția de Contencios Administrativ și Fiscal a admis vineri, 22 aprilie 2016, contestația lui Petre Roman, reprezentat în procesul cu Agenția Națională de Integritate de Societatea de Avocați "Chiuariu & Asociații" (dosar nr. 269/2/2015, Curtea de Apel București).

Astfel, instanța a anulat raportul ANI, care constata o presupusă stare de incompatibilitate a lui Petre Roman în exercitarea mandatului de deputat în Parlamentul României.

„Am invocat în fața instanței numeroase neregularități procedurale și de fond în emiterea raportului care au condus la concluzia greșită că dl Roman ar fi fost în incompatibilitate. S-a dovedit astfel că toate susținerile ANI potrivit cărora dl Roman nu ar fi contestat Raportul ANI în termenul legal, sunt neadevărate. Instanța a constatat că acea contestație a fost formulată legal. Se impune repunerea în funcția de deputat a dlui Roman, cu efect imediat, pentru că Raportul ANI în baza căruia i-a fost încetat mandatul este acum desființat”, a declarat Tudor Chiuariu, Partener Senior “Chiuariu & Asociații”.

Vezi AICI minuta!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.