Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Petre Roman, reacție EXPLOZIVĂ după ce ÎCCJ a respins solicitarea lui Bogdan Licu: 'Am fost extrem de surprins și revoltat de ceea ce am găsit acolo'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Petre Roman

Petre Roman a comentat joi, la Antena3, decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție (ÎCCJ), care a respins solicitarea procurorului general Bogdan Licu de redeschidere a dosarului Revoluției în cazul fostului premier. Petre Roman califica cererea formulată de către Bogdan Licu ca fiind una „superficială”, lansând totodată un atac la adresa procurorului general.

„Această decizie a ÎCCJ mă bucură, pe orice om l-ar bucura. Astăzi am avut ocazia să văd cererea formulată de procurorul Bogdan Licu. Am fost extrem de surprins și în același timp extrem de revoltat de ceea ce am găsit acolo. Dumnealui aduce printre argumentele în favoarea redeschiderii un lucru de neimaginat, sau de imaginat în vremurile  stalinismului, și anume Petre Roman era fiul lui... și al lui... și aceasta era un argument împotriva mea pentru redeschidere. Este un argument de tip bolșevic, nici măcar pe vremea lui Ceaușescu nu se mai proceda așa. Am fost surprins și bineînțeles revoltat de atitudinea care nu are ce căuta în interiorul justiției. Îl descalifică pe acest domn Bogdan Licu”, a spus Petre Roman.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.