Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Petre Roman trece printr-o adevărată dramă: 'Nu mai vreau nicio discuţie cu el'

petre roman

Fostul premier Petre Roman trece prin clipe grele. În politică a intrat într-un con de umbră, dar nici în viaţa de familie nu îi merge prea bine.

Fata fostului premier, Oana Roman a aruncat cuvinte dure în dreptul tatălui ei. „Este un om de la care am învățat foarte multe lucruri, dar care nu neapărat mi-au folosit, în viață. După divorțul de tata, mama este o femeie distrusă emoțional, dar și din cauza acestor probleme enorme pe care le are. Ea nu poate avea o bătrânețe liniștită din cauza faptului că trăieste cu acest stres îngrozitor legat de procese, de casă, legat de banii necesari pentru a putea să trăiască decent. Și asta cred ca a afectat-o mai mutl decât despărțirea în sine.”, a declarat aceasta.

Citește și: Asta e ultima poză cu Mircea Albulescu în viață / FOTO

Şi asta nu e tot. „Eu nu îl înțeleg pe tata din două puncte de vedere: unul, că a refuzat orice fel de dialog cu mama, după ce au divorțat, și al doilea punct este că a încercat să șteargă cu buretele tot. Și că m-a lăsat pe mine cu toată chestia asta în cârcă.”, a declarat fiica lui Petre Roman.

La finalul interviului a declarat, cu lacrimi în ochi, că nu mai păstrează legătura cu tatăl ei și nici nu mai dorește să aibă vreo legătură cu acesta. „Eu am luat decizia că nu mai doresc niciun fel de discuție cu tata. Nu mai există niciun fel de relație și nici nu mai doresc niciun fel de relație cu el.”, a spus Oana pentru Kanal D.

Citește și: Gigi Becali e băgat în trepidații de Daniela Crudu

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.