Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Petrecere de botez cu zeci de persoane, întreruptă de polițiști: Organizatorul și invitații s-au ales cu amenzi de 27.500 lei

Poliţiştii din Urziceni, judeţul Ialomiţa, au întrerupt un botez la care participau zeci de persoane, fiind amendat atât organizatorul cât şi invitaţii, conform news.ro.

Conform IPJ Ialomiţa, sâmbătă după amiază poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Urziceni s-au sesizat din oficiu, cu privire la faptul că, la domiciliul unui bărbat în vârstă de 32 de ani, din municipiul Urziceni, este organizat un eveniment privat, respectiv un botez, la care participă mai multe persoane.

Oamenii legii au descins la locuinţa respectivă iar în imobil au fost identificate 45 de persoane, care au fost legitimate, evenimentul privat fiind întrerupt.

Cei 45 de participanţi la petrecere precum şi organizatorul evenimentului au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi în valoare totală de 27.500 de lei, pentru nerespectarea prevederilor legii privind unele măsuri de combatere a pandemiei de COVID-19.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.