Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Petrecere de logodnă încheiată cu dosar penal în Buzău: logodnicii erau minori

clubnovias.com
logodna

O petrecere de logodnă la care participau aproximativ 30 de persoane a fost oprită de poliţişti, care au întocmit un dosar penal după ce au constatat că cei doi logodnici sunt minori, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Buzău.

Potrivit sursei citate, organizatorul evenimentului a fost amendat contravenţional pentru încălcarea măsurilor de prevenire şi limitare a răspândirii noului coronavirus.

"Joi, poliţiştii au descins la un imobil din localitatea Potoceni, unde avea loc o petrecere de logodnă la care participau aproximativ 30 de persoane. Întrucât din verificări a reieşit că logodnicii erau minori a fost întocmit dosar penal penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de act sexual cu un minor, cazul fiind preluat şi în atenţia Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului", se arată într-un comunicat de presă remis vineri AGERPRES.

Petrecerea a fost oprită, iar organizatorul evenimentului a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 5.000 de lei pentru încălcarea prevederilor Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, precizează reprezentanţii Poliţiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.