Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Petrecere de lux înainte de nuntă: Rihanna, Bill Gates și Mark Zuckerberg se alătură celebrităților la un eveniment de 113 miliarde de dolari

Rihanna superbowl

Rihanna, Bill Gates şi Mark Zuckerberg se numără printre celebrităţile care participă la o petrecere de trei zile, înainte de nuntă, în valoare de 113 miliarde de dolari, organizată de cel mai bogat om din Asia.

Şefii globali ai tehnologiei, titanii din industrie, vedete de la Bollywood, artişti pop şi politicieni sunt prezenţi pentru festivităţile de trei zile găzduite de magnatul Mukesh Ambani, conform News.ro.

Petrecerea din acest weekend este o ceremonie elaborată, înainte de nuntă pentru fiul mai mic Anant şi logodnica Radhika Merchant, fiica unor moguli în industria farmaceutică.

Cântăreaţa melodiei „Umbrella”, Rihanna, care a născut cel de-al doilea copil în august, a cântat la evenimente, potrivit presei locale. India Today a relatat că artistei i s-a oferit până la 9 milioane de dolari să apară la eveniment.

Ambani, în vârstă de 66 de ani, este preşedintele gigantului de telecomunicaţii Reliance Industries şi a 10-a cea mai bogată persoană din lume conform listei miliardarilor Forbes, cu o avere de peste 116 miliarde de dolari.

Anant, în vârstă de 28 de ani, care este şi director în consiliile de administraţie ale mai multor firme deţinute de Reliance, se căsătoreşte cu Merchant, în vârstă de 29 de ani, în cursul acestui an.

De asemenea, iluzionistul american David Blaine este de aşteptat să ofere momente de divertismentul pentru oaspeţi. Va fi prezent şi fondatorul Microsoft Bill Gates şi câţiva lideri politici actuali şi foşti.

Printre invitaţi se numără şi şeful Disney, Bob Iger, în urma unui acord convenit miercuri între Reliance Industries şi Walt Disney pentru a fuziona afacerile lor media din India. Fuziunea va crea un gigant al divertismentului de 8,5 miliarde de dolari în cea mai populată naţiune din lume şi a cincea economie ca mărime.

Printre invitaţi se numără şiIvanka Trump, fiica fostului preşedinte american Donald, precum şi fostul premier al Suediei Carl Bildt, fostul premier canadian Stephen Harper şi regele Bhutanului. Starurile de la Bollywood Amitabh Bachchan şi Shah Rukh Khan se află între invitaţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.