Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Petrecere de majorat pusă pe butuci de poliţişti în Caransebeș - I-au amendat pe participanţi

Inquam Photos/ Octav Ganea
petrecere

Poliţiştii din municipiul Caransebeş au întrerupt un majorat ce era organizat în curtea unei case din localitatea Slatina-Timiş, participanţii fiind amendaţi cu 10.000 de lei pentru că nu respectau normele de protecţie sanitară impuse pentru prevenirea răspândirii COVID-19, a informat duminică Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Caraş-Severin.

"În localitatea Slatina-Timiş, poliţiştii au aplicat 15 sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020, în valoare de 10.000 de lei, în urma unui majorat organizat în curtea unei familii, la care au participat 15 persoane. Evenimentul a fost întrerupt, iar participanţii au părăsit locaţia", se arată într-un comunicat remis AGERPRES.

În localitatea învecinată, Ilova, în incinta unei societăţi comerciale, poliţiştii au identificat nouă persoane care nu respectau regulile de distanţare socială şi protecţie personală, motiv pentru care au fost luate măsuri de îndepărtare a acestora din local, fiind aplicate nouă amenzi în valoare totală de 4.500 de lei.

Citește și: DOSAR 'Ăia 3.045.000 euro cad cu toții, nu rămâne așa în pom', îl asigura ofițerul Fleancu pe afaceristul Bogdan Savin, legat de expertiza din dosarul său penal

În urma controalelor efectuate, poliţiştii din Caransebeş au constatat că în incinta mai multor societăţi comerciale din Caransebeş şi localităţile învecinate, nu erau respectate regulile de distanţare socială şi protecţie personală.

În municipiul Caransebeş, au fost efectuate verificări la mai multe magazine, fiind identificate 11 persoane care nu respectau regulile de distanţare socială şi protecţie personală, acestea fiind sancţionate contravenţional.

În total, poliţiştii au aplicat 35 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 18.000 de lei, menţionează IPJ Caraş-Severin.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.