Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Petrecere mare în PSD - Cu ce meniu își vor aștepta Olguța Vasilescu și Claudiu Manda invitații la nuntă / VIDEO

olguta nunta

Meniul ales pentru petrecerea nunții lui Claudiu Manda cu Lia Olguța Vasilescu este unul tradițional oltenesc, cu friptură, sarmale și pește. Întrebată despre luna de miere, Lia Olguța Vasilescu a spus că va fi campanie electorală în luna de miere, conform Mediafax.

Claudiu Manda a declarat, înainte de petrecerea care are loc în comuna Ișalnița, județul Dolj, că sunt 517 invitați - „colegi de partid, din Biroul Permanent Național, colegi din județul Dolj, foarte mulți prieteni și foarte mulți apropiați” - și speră ca toți să se simtă bine.

Printre invitați se numără și Liviu Dragnea, despre care Lia Olguța Vasilescu a spus că speră să vină și premierul Viorica Dăncilă, fostul ministul al Muncii spunând că aceasta i-a promis că va participa la eveniment.

Întrebat dacă are emoții, Claudiu Manda a răspuns afirmativ: „Da, ciudat dar da. La vârsta pe care o avem chiar avem emoții”.

Schimb dur de replici între Ilie Năstase și Cristian Tudor Popescu - ’Da ce-i cu omul ăsta, e bolnav la cap, ce are?’

Și Lia Olguța Vasilescu a spus că are „un pic de emoții”, pentru că de fiecare dată i se pare că nu a avut suficient timp să pun lucrurile în ordine. ”Să spunem că va ieși foarte bine”, a afirmat fostul ministru al Muncii.

Întrebat, de asemenea, despre meniul ales pentru invitați, Manda a spus că este unul tradițional oltenesc, cu aperitiv, friptură, sarmale și pește.

Cortul în care are loc nunta a fost decorat cu lalele, despre care Lia Olguța Vasilescu a spus că sunt florile ei preferate și este și sezon.

În ce privește dansul mirilor, Claudiu Manda a spus că acesta va exista, dar nu va fi ceva spectaculos, pentru că nu a fost timp pentru pregătire.

Întrebată despre luna de miere, Olguța Vasilescu a răspuns: „Nu cred că o să avem luna de miere, cred că o să avem campania electorală în luna de miere”.

Întrebați, de asemenea, dacă se gândesc la copii, Claudiu Manda a răspuns afirmativ, ziariștii precizând apoi că nu se referă la copiii pe care cei doi îi au deja.

Petrecerea nunții lui Claudiu Manda cu Lia Olguța Vasilescu are loc într-un cort privat în comuna Ișalnița, județul Dolj. Petrecerea vine după ce, de Dragobete, cei doi s-au căsătorit în fața ofițerului de stare civilă și s-au cununat și religios. Cununia a fost urmată atunci de o petrecere într-un local din zona centrală a orașului Craiova.

Atât Olguța Vasilescu, cât și Claudiu Manda au mai fost căsătoriți și fiecare are câte un copil din căsătoria anterioară. În 2015 Claudiu Manda a divorţat de Andreea, medic stomatolog. Lia Olguţa Vasilescu a fost căsătorită cu Ovidiu Răzvan Wlassopol, membru al Consiliului Autorităţii de Supraveghere Financiară.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.