Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viceprimarul Bucureștiului, după petrecerile cu sute de tineri: 'Șpăgari care au dat o masă unor procurori sau polițiști. Le retrag toate autorizațiile'

parc oameni

Sute de tineri au făcut petrecere în noaptea de sâmbătă spre duminică în faţa unui restaurant din parcul Herăstrău. Politiştii au venit în inspecţie, însă petrecăreţii nu au putut fi amendaţi, pentru că nu există baza legală. Amenzi se pot da doar de luni.

Un restaurant din parc şi-a reluat activitatea şi a oferit mâncare şi băutură la pachet, dar oamenii au rămas în apropiere şi au început distracţia.

Citește și: Descindere în forță a Poliției la proprietarii de restaurante și terase. Au fost puși să semneze că nu deschid terasele de săptămâna viitoare

Viceprimarul Bucureștiului a declarat că va retrage autorizațiile teraselor și i-a acuzat pe patronii ”șpăgari” că, de-a lungul timpului, ”au dat să mănânce o masă unor procurori sau a tot felul de polițiști care le-au permis să aibă acele terase pe salba de lacuri a Herăstrăului”.

”Ce putem noi la momentul acesta să criticăm și probabil că mâine (duminică – n.r.) vom lua toată măsurile este atitudinea acestor fericiți ai sorții, care de-a lungul timpului, după anul 1990, s-au comportat cum au vrut ei doar pentru că au dat să mănânce o masă unor procurori sau a tot felul de polițiști care le-au permis să aibă acele terase pe salba de lacuri a Herăstrăului, dar vă garantez eu că de mâine, acești șpăgari care ne-au disperat cu aceste terase o să aibă un alt regim și alt tratament!

Citește și: Marcel Vela, mesaj de ultimă oră! Noi precizări despre situația persoanelor infectate. Cu cât a crescut numărul

Trebuiau să aibă bunul simț să-și țină vesela și mesele puse deoparte. (…) Se consideră niște oameni care au influență asupra autorităților, dar vă garantez eu că n-o să mai aibă de mâine, că le retrag toate autorizațiile. Dacă n-ai autorizație de 30 de ani și ai terasa acolo, ce ești? Ești gâdea, ești jupân!

Noi putem face un anumit tip de controale, nu sunt genul de om care o să spun că odată cu declanșarea stării de urgență, dar și a celei de alertă, poliția locală, care are această atribuție, se substituie operativ Direcției General de Poliție a Municipiului București, pentru că toți suntem autoritate publică până la urmă”, a spus Aurelian Bădulescu la Digi 24.

Citește și: Cristoiu, atrage atenția: ‘Falimentul nu vizează multinaționalele, tefeliștii, bugetarii, ci clasa de mijloc’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.