Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Petrecerile de Halloween vor fi INTERZISE, în anumite zone din Italia, după explozia infectărilor

urbanmatter.com
halloween

Un guvernator regional italian intenționează să impună restricţii de deplasare în noaptea de 31 octombrie pentru a preveni răspândirea coronavirusului la petreceri de Halloween, pe care el l-a numit „o imensă prostie americană”. Vincenzo De Luca, guvernator al regiunii sudice Campania, a afirmat vineri pe Facebook că restricţiile vor începe la ora 22:00, în acea noapte.

„Halloween-ul este o imensă prostie. O imensă prostie americană pe care am importat-o ​​în țara noastră”, a postat el. 1 noiembrie este o sărbătoare în Italia pentru a marca Zilele Tuturor Sfinților și petrecerile de Halloween în stil american din noaptea precedentă au devenit recent populare şi aici. Campania a înregistrat o creștere accentuată a cazurilor COVID-19 în această lună și dl De Luca, un politician de centru-stânga, a anunțat joi că va închide școlile din regiunea sa timp de două săptămâni, potrivit rador.ro.

Citește și: Raed Arafat: Este posibil ca aceste spitale să nu mai fie suficiente. Este clar că avem persoane pozitive care poate că nici ele nu știu .

Renumit în Italia pentru comentariile sale colorate, Vincenzo De Luca a amenințat că va trimite polițiști cu aruncătoare de flăcări pentru a împiedica petrecerile studențești, după izbucnirea din martie a epidemiei de coronavirus. El a fost reales în funcție în septembrie, cu aproape 70% din voturi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.