Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Petrică Mîțu Stoian pare că și-a presimțit moartea: gestul făcut de artist, cu doar o săptămână înainte

petrica mitu stoian

Lumea folclorului este în doliu, iar fanii muzicii populare nu-și revin din șoc. Petrică Mâțu Stoian a fost unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți și tuturor le e greu să vorbească despre el la trecut.

Din păcate e însă adevărat. Petrică Mâțu Stoian a ajuns la terapie intensivă, mai întâi, în stare extrem de gravă, tușea cu sânge, iar medicii au fost de la început rezervați. Chiar dacă artistul ar fi fost vaccinat deja cu a doua doză, covidul ar fi făcut ravagii în corpul său, informează Exquis.

La doar câteva ore după ce a ajuns la Spitalul de Urgență Reșița, Petrică Mîțu Stoian a făcut o insuficiență multiplă de organe, iar organismul său nu a mai răspuns la manevrele de resuscitare.

„Șoc septic ireversibil a fost diagnosticul. A fost pus pe ce trebuie, dar organismul nu i-a mai rezistat, nici măcar la resuscitare. Era speriat, nu avea cum să fie altfel. Starea lui nu a fost deloc bună, medicii au fost mereu lângă el.

Bronho-pneumonie. Covid-19 a lăsat niște sechele, a fost vorba despre covid-ul lung, a dus boala pe picioare o perioadă de timp. Șocul septic a intervenit rapid.

Era pe tratament, pe anticoagulant, pentru evitarea producerii de cheaguri. El lua și înainte de covid-19 acest coagulant. (n.r. A apărut) Insuficiență multiplă de organe… Șocul septic distruge și vasul de sânge, departe de ce poate face covidul. Deoarece ficatul nu știe să proceseze cum trebuie, se face o supradozare”, a declarat medicul care s-a ocupat de cazul artistului.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

A lansat melodia ”Inima-mi spune că mor!”

Moartea artistului a survenit dintr-o dată, ca un șoc. Nimeni nu și-ar fi imaginat, totul s-a petrecut fulgerător.

Însă înainte de acest moment, există niște stranii și tulburătoare coincidențe. Să fi avut oare Petrică Mâțu Stoian vreo presimțire sumbră că nu mai are mult de trăit?

Oricum, îți dă frisoane faptul că săptămâna trecută, Mâțu Stoian a mers la cimitir ca să-și pregătească… locul de veci până la cel mai mic detaliu, se arată pe pagina oficială de Facebook ”Electrecord”

Totodată, în urmă cu două săptămâni, îndrăgitul solist de muzică populară a lansat o nouă piesă, ale cărei versusuri vorbesc despre regret și despre faptul că nu va mai apuca să facă toate lucrurile pe care și le-a dorit. Titlu este de-a dreptul înfiorător. Melodia se numește ”Inima-mi spune că mor”!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.