Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Petrolul Ploiești ar putea rămâne fără finanțator. Cum s-ar putea ajunge la colapsul echipei

Twitter
Petrolul Ploiesti

Petrolul Ploiești este una din cele mai iubite echipe de fotbal din România. Lupii galbeni au avut un traseu sinuos în ultimii ani, dar acest  lucru nu i-a făcut pe fani să se îndepărteze de echipă. Cu un sponsor serios, Veolia, și cu suporteri inimoși lucrurile păreau că au luat o turnură favorabilă performanței.

Petrolul a terminat doar pe locul 4 în Liga a 2-a şi a ratat astfel promovarea în prima ligă. Drept urmare, şefii clubului sunt decişi să taie în carne vie şi urmează câteva schimbări radicale. Sursele Telekom Sport susţin că funcţia de preşedinte al clubului va fi preluată de Dani Coman, care nu vrea să mai rămână la Astra, echipă care are multe dificutăţi financiare. Salariul pe care ”găzarii” i-l oferă este impresionant pentru liga secundă.

Numai că potrivit surselor STIRIPESURSE.RO situația este una destul de tulbure la Petrolul Ploiești. Veolia analizează posibilitatea sistării finanțării anuale în condițiile în care responsabilii echipei cu țin cont și de dorința suporterilor. Toată lumea își dorește promovarea în Liga I, dar diferă strategiile. Suporterii îl vor președinte pe Vivi Răchită, dar factorii locali ezită între Daniel Coman, Marian Manea, Narcis Răducan și Radu Birlică.

Evident că în lipsa unui acord echipa merge spre colaps. Cum să poți promova fără un finanțator și cu galeria împotriva conduderii? Se nunță vremuri interesante la Ploiești...

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.