Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Petrolul Ploieşti a transferat un internațional armean

petrolul ploiesti

FC Petrolul Ploieşti a anunţat, sâmbătă, că a ajuns la un acord cu mijlocaşul ofensiv Edgar Malakyan, acesta semnând un contract valabil până la finalul actualului sezon, cu opţiune de prelungire din vară.

Component al naţionalei Armeniei, Malakyan (28 ani, 1.73 m) şi-a început cariera la Pyunik Erevan, formaţie cu care a realizat “tripla” în 2010, cucerind titlul naţional, Cupa şi Supercupa Armeniei. În vara lui 2012 a semnat pe trei ani cu Viktoria Plzen, în tricoul cehilor bifând şase apariţii, pentru ca, ulterior, să fie detaşat, sub formă de împrumut, la Ceske Budejovice şi Banants Erevan.

În 2014 s-a despărţit de Viktoria şi s-a întors în ţara natală, la Alaşkert Erevan, trecând, apoi, la FC Shirak, tot în Armenia. În februarie 2016 a ajuns în prima ligă din Ucraina, la Stal Kamianske, iar din ianuarie 2018 a jucat la Zhetysu, în Kazahstan, devenind liber de contract la începutul acestui an.

Cu 19 prezenţe în prima reprezentativă a Armeniei, pentru care a evoluat ultima dată în noiembrie 2018, în Liga Naţiunilor, noul mijlocaş al „lupilor” are în CV un titlu de campion în Cehia (2012-2013) şi două în Armenia (2009-2010 şi 2013-2014).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.