Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Petrolul Ploieşti s-a despărţit, oficial, pe 11 decembrie, de antrenorul Flavius Stoican, după 21 de etape din actualul sezon

Flavius Stoican

Petrolul Ploieşti s-a despărţit, oficial, pe 11 decembrie, de antrenorul Flavius Stoican, după 21 de etape din actualul sezon, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Ludovic Orban iese la rampă! Ce se va întâmpla, de fapt, cu vărsta de pensionare

Preşedintele Marius Stan rămâne pe poziţie şi trebuie să anunţe în şedinţa de pe 14 decembrie a Adunării Generale a Asociaţilor clubului Petrolul propunerea pentru noul antrenor, cât şi strategia care să asigure atingerea obiectivului propus: promovarea în Liga 1 la finalul acestui sezon. Petrolul e la finalul primei părţi a sezonului abia pe locul 8, la zece, respectiv şase puncte de primele două locuri direct promovabile şi la patru puncte de poziţia care duce la baraj.

Comunicatul clubului Petrolul:

”Flavius Stoican a decis încetarea raporturilor contractuale cu FC Petrolul Ploieşti

În cursul acestei dimineţi a avut loc o întâlnire administrativă de analiză tehnică a parcursului echipei de seniori în prima jumătate a campionatului Ligii a 2-a sezon 2019-2020, şedinţă la care au participat reprezentanţi ai Partenerului Finanţator Veolia, Preşedintele Clubului, dl Marius Stan, precum şi antrenorul echipei de seniori, dl Flavius Stoican.

Citește și: Ultimă oră-Ce se întâmplă cu ratele tuturor românilor

Odată cu prezentarea raportului tehnic, dl Flavius Stoican a solicitat conducerii Clubului şi Partenerului Finanţator Veolia încetarea, pe cale amiabilă, a raporturilor contractuale, fără alte obligaţii financiare. Pe deplin conştient de parcursul oscilant al echipei şi totodată încrezător asupra îndeplinirii obiectivului declarat, de promovare în primul eşalon, dl Flavius Stoican a înţeles necesitatea unei schimbări la nivelul colectivului tehnic, decizia domniei sale sperând să aducă un suflu nou echipei.

Preşedintele Clubului, dl Marius Stan a fost mandatat ca până la şedinţa A.G.A. din data de 14 decembrie 2019, să identifice şi să propună un nou antrenor principal, precum şi o strategie care să asigure atingerea obiectivului propus.

Citește și: PSD lovește în Guvern: A respins proiectul de lege

FC PETROLUL PLOIEŞTI îi mulţumeşte dlui Flavius Stoican pentru întreaga activitate depusă şi îi urează mult succes în proiectele sale profesionale de viitor”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.