Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pharrell Williams va prezenta la Hong Kong a doua colecție pentru Louis Vuitton

yourmoney.wall-street.ro
Louis Vuitton

Cea de-a doua colecţie semnată Pharrell Williams, star planetar şi director artistic al colecţiilor masculine Louis Vuitton, va fi prezentată la Hong Kong pe 30 noiembrie, după o primă defilare inedită, care a avut loc în iunie la Paris, a anunţat marţi celebra casa de modă, potrivit AFP.

Este vorba despre colecţia masculină ''pre-fall'' (mijloc de sezon), pe care anumite mari case de modă o prezintă în afara Săptămânii Modei, potrivit Agerpres.

Va fi prima prezentare Louis Vuitton organizată la Hong Kong, oraş cu care casa de modă are ''legături de peste 40 de ani, întrucât Louis Vuitton a deschis primul său magazin aici în East Tsim Sha Tsui în 1979'', a subliniat compania într-un comunicat.

''Louis Vuitton a găsit în dinamismul cultural al acestui arhipelag o sursă de inspiraţie inepuizabilă. Prezentarea va traduce această intensitate prin intermediul viziunii artistice a lui Pharrell Williams'', potrivit aceleiaşi surse.

După o primă prezentare pentru Vuitton la Paris, pe celebrul Pont-Neuf, la care au participat numeroase vedete, Pharrell Williams, artist polivalent şi compozitorul hitului planetar ''Happy'', a dominat Săptămâna Modei din iunie, dedicate colecţiilor masculine.

''Libertatea e un lux. (...) Nu toată lumea este liberă. (...) Încerc să spun astfel de poveşti prin colecţiile noastre, campaniile şi prezentările noastre'', a declarat Pharell Williams luni într-un interviu acordat Business of Fashion, exprimându-şi regretul că hip-hop-ul, cultură pe care o reprezintă, este mai degrabă asociat cu ''sticle de şampanie'' sau cu ''maşini de curse''.

''Motivul pentru care am fost adus aici este pentru a favoriza extinderea şi creşterea, nu doar a vânzărilor, dar şi dintr-un punct de vedere cultural'', a subliniat el.

Grupul LVMH, numărul unu mondial în domeniul bunurilor de lux, a înregistrat un profit net în creştere cu 30% în primul semestru, de aproape 8,5 miliarde de euro. Louis Vuitton, principalul brand al grupului, a depăşit la rândul său în 2022 pragul de 20 de miliarde de euro din vânzări.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.