Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Philadelphia 76ers, învinsă la Portland, în meciul cu Trail Blazers, în Liga profesionistă nord-americană de hochei pe gheaţă

abc news
hochei NHL

Echipa Philadelphia 76ers, ocupanta primului loc în Conferinţa de Est, a fost învinsă în ultimele secunde la Portland, în meciul cu Trail Blazers (scor 114-118), joi seara, în Liga profesionistă nord-americană de hochei pe gheaţă, potrivit Agerpres.

Finalul meciului găzduit de Moda Center a fost unul plin de suspans. După ce jucătorii lui 76ers au reuşit să restabilească egalitatea (114-114) prin Seth Curry, fratele starului Stephen Curry, cu 22 de secunde înainte de final, gazdele au obţinut imediat două aruncări libere, după un fault asupra lui Carmelo Anthony, care le-a şi transformat, iar apoi Robert Covington a interceptat repunerea în joc a lui Ben Simmons, permiţându-i lui Damian Lillard să asigure victoria lui Portland Trail Blazers la o diferenţă de patru puncte.

Lillard a fost, de altfel, cel mai bun marcator al lui Trail Blazers, cu 30 de puncte şi 7 pase decisive, însă cel care a impulsionat echipa pe final a fost Carmelo Anthony, autorul a 17 dintre cele 24 de puncte în ultimul sfert.

Mai multe drumuri sunt blocate din cauza zăpezii viscolite. Vezi unde sunt probleme

De la Philadelphia 76ers s-au remarcat Joel Embiid (35 de puncte, 9 recuperări) şi Ben Simmons (23 de puncte, 11 recuperări, 9 pase decisive).

Într-un alt meci, Golden State Warriors s-a impus cu 111-105 în faţa formaţiei Orlando Magic, graţie unei noi evoluţii de excepţie a lui Stephen Curry, MVP-ul din 2015 şi 2016, care a înscris 40 de puncte pentru californieni pe parcursul acestui joc, după ce reuşise o medie de 35,3 puncte în ultimele opt partide disputate.

Rezultate:

Houston Rockets - Miami Heat 94-101

Boston Celtics - Toronto Raptors 120-106

Detroit Red Wings - Indiana Pacers 95-111

Golden State Warriors - Orlando Magic 111-105

Portland Trail Blazers - Philadelphia 76ers 118-114

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.