Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Philip Hammond: Avem numerele necesare pentru a-l învinge pe Johnson în lupta Brexit

The Independent
Philip Hammond

Alianța dintre partidele de opoziție și rebelii din Partidul Conservator ar trebui să fie suficient de numeroasă pentru a învinge Guvernul condus de Boris Johnson în ceea ce privește Brexit, a declarat marți Philip Hammond, fostul ministru de Finanțe al Marii Britanii, citat de Reuters, scrie Mediafax.

„Cred că ave numerele necesare. Cred că vor fi suficienți oameni pentru a rezolva această problemă”, a declarat Philip Hammond.

„Mulți colegi au fost enervați de acțiunile din ultima săptămână.. Cred că este un grup de parlamentari conservatori care consideră că acum este momentul să pună interesele naționale în fața oricărei amenințări personale de carieră”, a adăugat fostul ministru britanic de Finanțe.

Grupul de parlamentari care doresc să oprească producerea unui Brexit fără Acord vor înainta în prima zi de după vacanța Parlamentului un proiect de lege menit să condiționeze și să oprească planul prim-ministrului Boris Johnson.

Boris Johnson a avertizat parlamentarii conservatori că vor fi excluși din partid dacă votează proiectul de lege înaintat de opoziție. O sursă guvernamentală a anunțat că prim-ministrul britanic va convoca alegeri anticipate dacă legea propusă trece de Parlament.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.