Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Philip Morris joacă tare în Europa. Bagă 30 de milioane de EURO într-o fabrică în Vestul Ucrainei

Philip Morris Ucraina
Philip Morris Ucraina

Philip Morris International investește 30 de milioane de dolari într-o nouă unitate de producție din Ucraina Fabrica va fi amplasată în regiunea Liov și va crea peste 250 de locuri de muncă în zonă

Philip Morris Ucraina (PMU) anunță astăzi că Philip Morris International (PMI) investește peste 30 de milioane de dolari pentru a înființa o nouă unitate de producție în regiunea Liov, în vestul Ucrainei. Această investiție va permite companiei să satisfacă pe deplin cererea internă, să genereze sute de noi locuri de muncă și să sprijine creșterea economică actuală și viitoare a Ucrainei.

Lucrările pregătitoare pentru noua fabrică vor începe în iulie 2023, iar noi vrem să începem producția în Q1 2024. La noua fabrică vor fi angajate peste 250 de persoane, în principal, în domeniul producției. Locurile de muncă vor fi oferite mai întâi angajaților PMU de la fabrica noastră din Harkov.

Massimo Andolina, președintele regiunii europene a Philip Morris International, a declarat: "Suntem mândri să anunțăm această nouă investiție în Ucraina. Noua noastră fabrică va asigura o aprovizionare fiabilă cu produse pentru Ucraina și oportunități de angajare pentru oamenii din Ucraina. Dar aceasta este mai mult decât o simplă investiție în infrastructura și capacitățile companiei noastre; aceasta este o demonstrație a angajamentului nostru față de Ucraina și față de poporul său. Această investiție este un semnal puternic pentru alți investitori internaționali - un semnal de încredere în economia Ucrainei, de încredere în poporul ucrainean și de încredere în viitorul Ucrainei."

Maksym Barabash, directorul general al Philip Morris Ucraina, a declarat: “Prin deschiderea acestei noi fabrici, demonstrăm încă o dată sprijinul nostru pentru Ucraina. Această investiție arată angajamentul nostru ca partener economic pe termen lung. Noua producție în locația propusă de UkraineInvest va crea locuri de muncă, va satisface cererea pieței ucrainene cu produse de înaltă calitate și va sprijini economia într-o perioadă dificilă pentru țară. Nu așteptăm sfârșitul războiului; noi investim acum.”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.