Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Philippe Coutinho, brazilianul împrumutat de Bayern Munchen de la Barcelona în acest sezon, evoluează cu un tricou din colecția pentru copii

www.sport.ro
Coutinho Barcelona

Philippe Coutinho, brazilianul împrumutat de Bayern Munchen de la Barcelona în acest sezon, a avut o evoluție perfectă în victoria bavarezilor în fața celor de la Werder Bremen, scor 6-1. Jucătorul catalanilor, în vârstă de 27 de ani, a reușit un hattrick și a oferit și două pase de gol, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Şedinţa de Guvern- Declarațiile lui Florin Cîțu și Ralucăi Turcan despre buget .

Pe lângă prestația impecabilă avută, Coutinho s-a diferențiat de restul coechipierilor și prin echipament. Jurnaliștii de la The Sun, citați de marca.com, au observat că brazilianul nu are același echipament cu cel pe care îl poartă restul jucătorilor formației Bayern Munchen.

Tricoul lui Philippe Coutinho nu face parte din echipamentul oficial al clubului, "desenat" de Adidas pentru fotbaliștii bavarezi. Motivul din cauza căruia mijlocașul din Rio de Janeiro poartă un tricou din colecția de copii, bluză pe care o poate achiziționa oricine, este că în momentul în care oficialii echipei de pe Allianz Arena au trimis măsurile jucătorilor celor de la Adidas pentru a face echipamentele, Coutinho nu făcea parte din lot.

Citește și: Victor Ponta a făcut anunțul- Decizia pe care a luat-o în privința pensiilor speciale

Astfel că brazilianul s-a ales cu acest echipament și este în așteptarea celui oficial. Aceeași sursă notează că fostul jucător al formațiilor Liverpool, Barcelona, Inter și Espanyol ar putea evolua cu tricoul oficial în anul 2020.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.