Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Philippe Coutinho este dorit de mai multe cluburi din Premier League - presă

Împrumutul lui Philippe Coutinho la Bayern Munchen expiră la finalul acestui sezon. Deși bavarezii nu sunt deciși să activeze clauza de cumpărare definitivă a fotbalistului legitimat la FC Barcelona, brazilianul nu duce lipsă de oferte. Acesta este dorit de mai multe cluburi din Anglia.

Conform presei engleze, mijlocașul sud-american este curtat de Manchester United, Tottenham şi Chelsea. În cazul în care Bayern Munchen nu va achita suma de 120 de milioane de euro, pe care o cere Barcelona în schimbul jucătorului brazilian, acesta ar putea ajunge din nou în Premier League. Fotbalistul, în vârstă de 27 de ani, nu este străin de fotbalul din Regatul Unit, acesta a evoluat timp de cinci sezoane pentru FC Liverpool, în perioada 2013-2018.

Citește și: Precizările făcute de POLIȚIE și de ISU, după accidentul CUMPLIT soldat cu 3 morți și 4 răniți

Jucătorul sud-american a fost împrumutat de Bayern Munchen, în vara acestui an, de la FC Barcelona, pentru suma de 8,5 milioane de euro. În acest sezon, Coutinho a înscris șapte goluri și a oferit tot atâtea pase decisive în 22 de partide bifate pentru campioana Germaniei. De-alungul carierei, acesta a mai evoluat pentru Inter Milano, Espanyol respectiv Vasco da Gama.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.