Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răzvan Burleanu a aflat cine îi este omolog în Franța: Philippe Diallo a fost ales preşedinte al Federaţiei Franceze de Fotbal până în 2024

Philippe Diallo

Philippe Diallo a fost ales preşedinte al Federaţiei Franceze de Fotbal (FFF) până la sfârşitul anului 2024, în urma votului Adunării Generale a FFF, reunită sâmbătă la Paris.

Diallo a fost preşedinte interimar al forului de conducere de la demisia liderului de lungă durată Noël Le Graët, la sfârşitul lunii februarie, şi a fost ales cu un scor foarte confortabil de 91,26% din voturile exprimate de adunarea reprezentanţilor aleşi şi a conducătorilor din fotbalul francez, scrie news.ro.

Fostul şef al sindicatului cluburilor profesioniste, în vârstă de 59 de ani, care a devenit vicepreşedinte al FFF în decembrie 2021, a primit sarcina de a calma un organism care a fost zguduit de controverse în ultimele luni. În februarie, FFF a fost subiectul unui audit comandat de Ministerul Sportului, care a criticat managementul său şi, în special, politica sa privind combaterea violenţei sexuale şi de gen. Excesele şi acuzaţiile de hărţuire morală şi sexuală l-au determinat pe Noël Le Graët să demisioneze după 11 ani în funcţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.