Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Piaţa de Spa şi Wellness din România a înregistrat o creştere semnificativă în ultimii ani, iar acest lucru se datorează în parte şi pandemiei

hotel-korona.com
spauri relaxare wellness masaj

Piaţa de Spa şi Wellness din România a înregistrat o creştere semnificativă în ultimii ani, iar acest lucru se datorează în parte şi pandemiei care a generat mai mult interes pentru turismul de sănătate şi refacere, precum şi pentru menţinerea sănătăţii şi bunăstării fără o investiţie majoră în timp, potrivit platformei despreSpa.ro, conform Agerpres.

În acelaşi ritm cu creşterea interesului românilor pentru experienţele spa, din ce în ce mai multe spa-uri şi centre de wellness au apărut în ţară în ultimii ani şi oferă servicii care pot ajuta la reducerea stresului, îmbunătăţirea somnului, creşterea nivelului de energie şi multe altele.

În acest context, pentru că există încă multe oportunităţi de dezvoltare a acestei industrii, despreSpa a lansat noi iniţiative, una dintre ele fiind experienţele de la o zi până la trei zile în centrele spa partenere, care au ca scop promovarea pieţei Spa cu informaţii relevante despre locaţii şi despre serviciile oferite. "Scopul este să le arătăm diferenţele între tipurile de centre spa, dar mai ales, să simtă ce înseamnă o experienţă spa şi care sunt efectele ei, dincolo de ceea ce se poate transmite prin cuvinte", a declarat Ioana Marian, fondator despreSpa.ro

În timpul unui astfel de eveniment, care a avut loc la Centrul Shakti din Bucureşti, despreSpa.ro a lansat şi eCardul Spa - singurul card spa personalizat din România care oferă acces exclusiv la o mulţime de beneficii, într-o comunitate de iubitori spa şi wellness. Prin intermediul acestui card digital, membrii pot beneficia de reduceri şi cashback la peste 30 din cele mai apreciate Spa-uri din toată ţara, preţuri speciale la partenerii despreSpa.ro şi alte servicii wellness disponibile pe site.

despreSpa.ro este portavocea pietei spa din Romania şi singura platforma unde se găsesc informaţii despre cele mai bune centre şi experienţe Spa, wellness şi balnear.

Pe plan internaţional, platforma promovează România - ca destinaţie spa, wellness şi balneară, fiind Ambasadorul Global Wellness Day în România, singurul partener media al European Spa Association în România şi membri în două iniţiative Global Wellness Institute.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.