Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Piatra-Neamţ dezinfectează străzile și scările de bloc

Primaria Sectorului 4
dezinfectie stradala

Primăria municipiului Piatra-Neamţ a început montarea dispenserelor cu dezinfectant la fiecare dintre cele peste 1.800 de scări de bloc din oraş, a anunţat, miercuri, într-o informare de presă, primarul Dragoş Chitic.

De asemenea, continuă acţiunea de spălare cu dezinfectant a străzilor din oraş, potrivit Agerpres.ro.

Vezi și: ATENŢIE! Guvernul a schimbat regimul stării de urgență: Creştere uriaşă a amenzilor, transparența decizională e suspendată

"Dezinfectăm toate cele 1.806 scări de blocuri de locuinţe din Piatra-Neamţ, etapizat, pe zile, conform unui program anunţat. Dezinfectăm zilnic şi spaţiile publice stradale, inclusiv trotuarele din fiecare cartiere. Oferim zilnic hrană şi produse de igienă personală persoanelor aflate în carantină în Piatra-Neamţ şi sprijinim persoanele aflate în autoizolare care au nevoie de ajutor", a explicat primarul Dragoş Chitic.

Primăria Piatra-Neamţ sprijină Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ prin acordarea de spaţii de cazare cadrelor medicale şi finanţarea achiziţionării de echipamente de protecţie şi materiale dezinfectante, prin intermediul unei asociaţii neguvernamentale.

Citește și: Testarea aleatorie a populației, esențială în combaterea COVID-19: De ce asimptomaticii joacă un rol-cheie în răspândirea infecțiilor / STUDIU

Reprezentanţii Direcţiei de Asistenţă Socială, din subordinea primăriei, merg zilnic la persoanele vârstnice pentru a le ajuta cu diverse cumpărături.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.