Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Piedone a cumparat un pian pentru cel mai bun liceu de muzica din Capitala

pian

Primarul sectorului4, Cristian Popescu Piedone, a alocat din Bigetul Local suma 270.000 de lei pentru a cumpara un pian pentru unul dintre cele mai bune licee de muzica din tara.

In cadrul Campaniei „Un pian pentru Lipatti”, la initiativa Primarului Cristian Popescu-Piedone, prin Directia Invatamant si Tineret Sector 4, la bugetul Colegiului National de Arte ”Dinu Lipatti” a fost alocata suma de 270.000 lei, circa 60.000 de Euro, relatează Cancan.

Atfel, prin achizitionarea unui pian performant, elevii acestei prestigioase institutii de invatamant vor avea conditiile necesare pregatirii de exceptie pe care si-au dorit-o, facand cunoscut talentul lor in intreaga lume.

“De-a lungul celor sase decenii de existenta, gratie unui corp profesoral de elita si unei metode motivationale puternice, aceasta scoala s-a dovedit a fi o veritabila pepiniera de artisti pentru scenele romanesti si internationale. Este un motiv in plus sa le fim alaturi si sa-i ajutam sa atinga culmile performantei artistice. Ei sunt adevaratii ambasadori ai Romaniei”, a spus Cristian Popescu- Piedone, primarul Sectorului 4.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.