Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INEDIT Piedone a ieșit la înviorare la Paradisul Verde (VIDEO)

Captura facebook
piedone copii

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone a fost invitat, astăzi, să participe la un Flash Mob, alături de copiii de la Grădinița de vară „Paradisul Verde”. Acțiunea a avut ca scop demonstrarea abilităților dobândite pe parcursul diferitelor ateliere, prin dans și mișcare.

Peste 90 de preșcolari au dansat și au făcut mișcare, acțiuni ce au menirea de a le dezvolta capacitatea de lucru în echipă și puterea de sincronizare. De asemenea, dansul îi ajută pe copii să învețe tehnici de gestionare a echilibrului propriului corp și de sincronizare a mișcărilor în ritmul muzicii.

Pentru a asigura accesul preșcolarilor la activități educative și recreative de calitate, pe parcursul vacanței de vară,  edilul a inițiat proiectul “Grădinița de vară”, ce se desfășoară în cadrul a 7 grădinițe din Sectorul 5.

Proiectul este implementat în anul școlar 2020 – 2021 (în perioada iulie – august 2021),  în cadrul a șapte unități de învățământ de nivel preșcolar de stat din sectorul 5, respectiv: Grădinița Nr. 34, Grădinița Nr. 35, Grădinița Nr. 53, Grădinița Nr. 73, Grădinița Căsuța-Fermecată, Grădinița Electromagnetica și Grădinița Paradisul-Verde.

După o lună de activități, în toate cele 7 grădinițe a fost organizat câte un Flash Mob de către coordonatorii activităților sportive și cadrele didactice, prin care copiii au demonstrat abilitățile acestora.

Proiectul va continua și în luna august, în cele șapte unități de învățământ preșcolar, copiii beneficiind de masă gratuită, activități în aer liber, spectacole de teatru, activități recreative, respectiv  „Joc și mișcare” și „Clubul de limba engleză”.

Asta mi-a fost înviorarea de dimineață! Râsetele copiilor și bucuria lor m-au făcut să-mi încep ziua cu recunoștință. Am dansat împreună și ne-am bucurat de această acțiune frumoasă, organizată de Grădinița „Paradisul Verde”. Este important să-i implicăm pe copiii noștri în astfel de activități recreative ce urmăresc dezvoltarea intelectuală, fizică și socio-emoțională a acestora.”, a precizat primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.