Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Piedone a ieșit pe teren pentru a verifica stadiul lucrărilor de reabilitare și reconstrucție a școlilor (VIDEO)

Captura facebook
muncitori constructii

În ultima zi a verii, Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone a mers la Școala Gimnazială nr.124, pentru a verifica stadiul lucrărilor de reconstrucție, întrucât noul an școlar se apropie cu pași repezi.

Edilul a constatat că proiectul trenează iar termenul de finalizare fiind depășit, a dispus grăbirea de urgență a lucrărilor, fapt pentru care le-a transmis constructorilor ziua de luni, 6 septembrie, ca fiind un termen de regândire al  întregului proiect, altfel colaborarea cu aceștia se va încheia.

Această școală a fost inițial demolată în urma incendiului din 27-28 mai 2018.

În luna iulie 2018, între unitatea de învățământ în cauză și un operator economic, a fost încheiat un contract pentru realizarea lucrărilor de consolidare parțială și de reconstrucție a Școlii Gimnaziale nr. 124, contractul respectiv fiind reziliat în luna decembrie 2019.

În luna iulie 2020, Primăria Sectorului 5 a încheiat contractul privind execuția de lucrări pentru obiectivul de investiții Lucrări de consolidare și reconstrucție Școala Gimnazială nr. 124, Sector 5, București, termenul de execuție fiind de 6 luni. Lucrările au fost sistate în luna octombrie și reluate în luna noiembrie 2020.

În anul școlar 2020 – 2021, cei 664 de copii înscriși la Școala Gimnazială nr.124, au învățat exclusiv în sistem online, din cauza faptului că nu au existat spații de învățământ libere, care să fie alocate unității aflate în reconstrucție.

Bătaie de joc, păcăleală, nesimțire! Fix cu doua săptămâni până la clopoțel, un meseriaș de-ai tăi măsura o ușă neterminată, ca să-l văd că muncește!!! Alții se chinuiau să alinieze bordurile pe afară...Muncă efectivă... zero! Coridoare întregi... pustii! Săli de clasă... pustii! De trei ani, tu, voi și restul... O morișcă de firmulițe... își predau ștafeta și o lălăie pe bani!”, a precizat primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.