Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Piedone în vizita - control la Cora și Profi: O lipsa de respect fata de client și-o bătaie de joc și-o igiena... fix ca-n reclamațiile primite! (video)

captură facebook
Piedone cora

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a mers azi într-un control inopinat în supermarket-urile Cora și Profi. Acțiunea a fost desfășurată cu cei de la Corpul de control al primarului și cu Poliția Locală a Sectorului 5 în urma numeroaselor reclamații primite de la locuitori ai sectorului. În urma controlului primarul susține că a constatat ”o lipsă totală de respect” față de consumatori.

Ce a constatat Piedone în urma controlului:

”Am fost pe la Cora... sa-mi cumpăr câte ceva.

S-au scumpit toate si mi-am zis sa fiu atent, sa nu platesc marfa proasta.

M-au însoțit și ai mei de la Control, Poliția Locală,  etc. In fine. Eu... curios, am intrat prin spate, pe la bucatarie! Ai mei, după mine. Și... ce sa vezi? O lipsa de respect fata de client și-o bătaie de joc și-o igiena... fix ca-n reclamațiile primite!

Am si ras puțin! Amar... dar am ras. Pe uniformele angajaților scria grijuliu: “- Cu ce va pot ajuta”? Am răspuns, ca pentru mine: “- Cu normalitate! Sa nu îmbolnăviți populația”! Ca asta-mi doresc...

Așa c-am făcut la poze... Multe! Sa aibă și Protecția Consumatorului, Sanepidul... Și cei care se mai ocupa prin țara asta de sănătatea clientului care plătește...

Artizanii batjocurii nici n-au stat la poza! S-au rușinat și au fugit care încotro...

(Chibiții vor scrie acum iute: - Ce, dom-le, cum intra Piedone intr-un spațiu privat de alimentație publica? Răspunsul e așa: - In Sectorul 5, primarul Piedone, însoțit de inspectorii primăriei, INTRA! Ca este rolul sau sa-și protejeze și sa-și prevină comunitatea! )

Apropos: Mai, Cora, mai... Sa faceți chiar și prăjitura pentru copii asa... cum am vazut? E omenește așa? Voi, cei cu ideea, n-aveți copii, nepoți... ?

N-am cumpărat nimic din Cora... Ca mi-au trecut poftele!

Am mers la Profi! Poate, poate...

Și aici însă, halal! Am pozat carne alterata și am plecat mai departe!

In depozit, printre diverse nereguli, a venit și un damf greu de varza murata! “Am înțepat-o, ca se umflase”!, mi-a zis, sincer, un angajat. Of...

N-am mai cumpărat nimic...”, a scris Piedone pe pagina sa de socializare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.