Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Piedone', dezvăluire făcută jurnaliștilor: Ce va face cu barba care i-a crescut în pușcărie - Primarul spune că a făcut detox în celulă

popescu piedone

'Piedone', dezvăluire făcută jurnaliștilor: Ce va face cu barba care i-a crescut în pușcărie - Primarul spune că a făcut detox în pușcărie

Cristian Popescu Piedone, eliberat din Penitenciarul Jilava după decizia judecătorilor ICCJ, a ajuns la locuința sa, însă înainte de a intra în casă alături de familie, a făcut noi declarații. Fostul și viitorul primar al Sectorului 5 a făcut o dezvăluire jurnaliștilor.

"Mulțumesc sutelor de mii de oameni care au gândit că sunt nevinovat. A trebuit să fiu Acarul Păun, a trebuit să moară oameni. Toată compasiunea pentru victime.

În politică nu există fată mare Mi-a fost dor de iarba verde, de soție, copii, de nepoți.

Ultimul fir de aici, acest cioc, de atunci nu mi l-am mai dat jos, de când am intrat în pușcărie. Când mă voi elibera, îl voi lega și voi face o tăiere de moț. Acest păr a crescut nevinovat la Jilava.

Unde mai făceam detox ca în pușcărie. Unde mai dormeam atât. Primăria Sectorului 5, vine tăticul la muncă. Ați făcut jaf, plecați"

Achitat de ICCJ

Fostul primar Cristian Popescu Piedone a fost, achitat, definitiv, miercuri, pentru fapta de abuz în serviciu din dosarul incendiului de la Colectiv iar instanța supremă a dispus punerea acestuia în libertate.

Concret, ICCJ a judecat un recurs în casație al celor condamnați definitiv de Curtea de Apel București în dosarul incendiului de la clubul bucureștean Colectiv, unde 64 de tineri au murit direct și ulterior incendiului ce a avut loc.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.