Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Piedone instituie RONDUL DE NOAPTE: Gata cu golăneala! În Sectorul 5 NU mai este loc pentru derbedei!

captura Facebook
piedone politie

Din dispoziția Primarului Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, Poliția Locală Sector 5 inițiază programul de noapte, ce are ca scop combaterea consumului de droguri, a prostituției, a tulburării liniștii publice, etc, anunță primăria prin intermediul unui comunicat de presă remis redacției.

Astfel, Direcția Generală de Poliție Locală Sector 5 a desfășurat aseară, în intervalul orar 22:00 - 06:00, activități de control, pe raza sectorului.

Polițiștii locali din cadrul Direcției de Ordine Publică și Circulație pe Drumuri Publice au avut o bună cooperare cu efectivele Brigăzii de Poliție Rutieră a Municipiului București, în vederea realizării controalelor specifice pentru depistarea conducătorilor auto care au consumat băuturi alcoolice sau substanțe psihoactive. Aceștia au dispus măsuri de verificare și control în vederea depistării persoanelor care depozitează necontrolat deșeuri, precum și acțiuni pentru identificarea cerșetorilor, copiilor străzii și a persoanelor fără adăpost.În acest sens, au fost luată legătura cu Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului, în vederea asigurării serviciilor specifice de asistență socială pentru două persoane identificate în parcul Sebastian și pe spațiul verde din fața mânăstirii Antim Ivireanu.

De asemenea, în cadrul Direcției Generale de Inspecție și Control au fost efectuate verificări la cazinouri, saloane de masaj, restaurante și magazine alimentare, cu un număr de șase polițiști locali și trei autospeciale.

În urma raziei efectuate, au fost legitimate 259 de persoane și au fost  aplicate 91 de sancțiuni contravenționale, în cuantum de 49840 lei, după cum urmează:

-       H.C.G.M.B. nr. 120/2010 – 21 de sancțiuni în cuantum de 17500 lei;

-       Legea nr. 61/1991 – 62 de sancțiuni în cuantum de 23200 lei;

-       H.C.G.M.B. nr. 304/2009 – o sancțiune în cuantum de 100 lei;

-       O.U.G. nr. 99/2000 – o sancțiune în cuantum de 2000 lei;

-       H.G. 348/2004 – o sancțiune în cuantum de 2400 lei;

-       O.U.G. 195/2002 – 5 sancțiuni în cuantum de 4640 lei.

„De acum înainte... mare ATENȚIE!!!Vinzi droguri? TE GĂSIM! Ești violent? Tulburi liniștea publica? TE GĂSIM! Prostituție? Golăneală? Dispreț? Pierde-vară??? Jocuri de noroc în plină stradă? Barbut la scara blocului??? AJUNGE! În Sectorul 5 NU mai este loc pentru derbedei!!! Le mulțumesc polițiștilor locali pentru implicarea de azi noapte! Și îi rog să-și facă treaba în interesul Sectorului 5 și, implicit, al cetățeanului nostru! Nopți în siguranță pentru cetățenii noștri!”, a precizat primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.