Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Piedone intră tare în firma de salubrizare: Avem încă focare de infecție în sector! Firma Fapte să treacă la fapte! Sectorul 5 va fi altfel! (video)

captură facebook
Piedone salubrizare curatenie

Primarul sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a fost astăzi într-un control la firma de salubrizare a Primăriei Sectorului 5. Pe teren primarul a constatat că ”Salubrizare Fapte Bune” a cam rămas în urmă la Capitolul Fapte.

Primarul susține pe pagina sa de socializare că sunt înză zone în sector unde sunt focare de infecție iar acest lucru ar trebui să înceteze pentru că va trebui să se știe că Sectorul 5 este altfel:

”Hai c-am început bine și săptamâna asta!

Am sancționat societatea de Salubrizare. A noastră! Cea cu... “fapte” în acte! Celebra “doar fapte”! Am constatat tocmai... lipsă fapte! Mizerie în sector, adică! Așa c-am amendat-o!

Am și vești bune:

Mai scăpăm de-o jungla urbană, mai... pieptănăm o bucată de București uitată 30 de ani și mai bine. La Pieptănari, numărul 9, granița cu Sector 4. Deunăzi a fost aici focar de infecție! Acum înverzim, curățim, vopsim, asfaltăm! Aducem normalitate pentru comunitate!

Focare de infecție mai avem! Destule ! De la Revoluție încoace fiecare a făcut ce a vrut ăn sectorul acesta... Mulți l-au batjocorit și prea puțini l-au iubit!

Lângă și printre conductele de termoficare supraterane de la margine, spre Iacob Andrei, este gunoi ca la groapa Glina! Infecție! Nepăsare! Focar! Conductele erau izolate, cândva. Acum sunt doar calde! De aceea, persoane fără adăpost obisnuiesc peste iarnă să-și facă adapost între ele! Cale de doi kilometri liniari... este o lume altfel! Locul este administrat de fosta RADET. Astăzi am aflat că există! Ne vom ocupa să-l igienizăm! Pe cheltuiala proprietarului, desigur!

Mda... 5 este o bucată aparte de Bucuresti! Încă surprinzătoare!

Dar NOI încercăm să facem imposibilul... posibil!

Cu respect, primarul Piedone!”, a scris primarul pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.