Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Piedone lansează un atac DEVASTATOR la Liviu Dragnea: Vă cer DEMISIA!

gandul.info
dragnea dna

Fostul primar al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, lansează un atac extrem de dur la adresa președintelui PSD Liviu Dragnea pe care îl acuză că este un penal înconjurat de penali și că prin prezența lui în fruntea PSD transformă cel mai mare partid al României într-o adunătură de penali.

Vezi și: Victor Ponta, răspuns dur din Turcia pentru Iohannis: 'Experimente tragice pe spinarea românilor'

”Țăranului nu îi mai plac bombonicile, vrea savarine proaspete cu multă frișcă, iar în lipsă de linguriță să vadă și adversarul lui politic bărbăția după mustățile lui și el, el exemplu de moralitate?

Un condamnat, un divorțat, îndrăznește să rostească cuvântul integritate eu spun în continuare că nu are nicio vină dar respectăm sau nu în România hotărîrile judecătorești . Așa că, ia coasa și mai bate-o puțin că nu mai taie bine și dă o brazdă la tine în partid că ai destui interlopi și bărbați fete mari cu himenu cusut candidați la primării.

Ce ați făcut astăzi domnule președinte Dragnea cu excluderea domnului Zgonea mă face să înțeleg și ce se întâmplă cu mine un om simplu fără condamnări, fără trimiteri în judecată (momentan), dar încă un om liber. Credeți că partidul în care am crescut și am slujit doctrina social-democrată vă va ierta vreodată?

Eu mă supun majorității publice. Din păcate pentru dumneavoastră, susținători si simpatizanți, va supuneți doar castei de partid care vrea să se protejeze doar pentru intereselor ei, ale membrilor de partid. Exemplu stă în susținerea necondiționată a candidatului PSD la Sectorul 4 și permiteți-mi să nu îi rostesc numele pentru că l-am uitat deja, dar la fel ca și mulți alți candidați ai PSD din România creați după chipul și asemănarea dumneavoastră, un penal care acuzați prin interpuși posibili viitori penali, vă cer eu care încă mă bucur de prezumția de nevinovăție și susținut de o mare parte pe care dumneavoastră trebuia să îi reprezentați, acei sociali-democrați pe care astăzi au fost uitați pentru așa-zisele interese de partid, vă cer astăzi public demisia și tot de astăzi vă anunț că îmi voi aduce aminte public de cei 24 de ani petrecuți în administrația publică și în foaierele partidelor așa zise social-liberale.

Scuze doamnelor dumneavoastră din partid și doamnei candidat PSD la primăria București. Le simpatizez și le respect.

PS. Si ca sa vorbim între doi țărani, un moldovean si un teleormănean, parafrazez din versurile Baladei Miorița: Că la apus de soare vor vor sa mi-l omoare/ pe cel moldovean ca are votanți mai mulți si oameni mai bărbați si prieteni învătați/ si Dragnea tu sa nu îmi pui fluierași de soc de la tine nu cinta cu foc/ ci să mi pui fluierași de fag dintre noi doi pe mine oameni mă vor cânta cu drag.

''Vă Cer Demisia '', a spus Cristian Popescu Piedone într-o scrisoare deschisă către Liviu Dragnea remisă STIRIPESURSE.RO

Ulterior a revenit și a ținut să îi mai transmită șefului PSD o zicală a lui Ștefan cel Mare:

”Ca văzându-mă învins mă voi ridica deasupra biruitorilor!”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.